ANTIPERSP T roll-on 60 gr

480 ден

Ефикасно го намалува потењето – активните состојки го ограничуваат производството на пот, како и неговото распаѓање, обезбедувајќи чувство на свежина до 48 часа.

Ефикасно го намалува потењето – активните состојки го ограничуваат производството на пот, како и неговото распаѓање, обезбедувајќи чувство на свежина до 48 часа.
Не иритира, дури и многу чувствителна кожа – производот е дизајниран специјално за луѓе со чувствителна и пречувствителна кожа, може да се користи и веднаш по епилацијата.
Има смирувачки ефект – заради неговата содржина на Алантоин, која ги смирува иритациите, заедно со ограничен број потенцијални алергени.

> Без мирис > 48-часовна заштита > Без алкохол

СЕ ПРЕПОРАЧУВА ЗА: дневна нега и хигиена на секој вид кожа за долготрајна свежина. Може да се користи веднаш по епилацијата.
Упатство за употреба: превртете го антиперпирантот врз чиста и сува кожа под пазувите.