Shampooing Sec Avoine, 200ml

620 ден

Шампон од овес за суво миење на косата, за честа употреба.

Shampooing Sec Avoine – шмпон од овес за суво миење на косата, за честа употреба.
Ексклузивна патентирана формула. Овој сув шампон ја мие косата без вода за 2 минути. Погоден за сите типови на коса, формулиран со заштитно овесно млеко, го прави прифатлив дури и за најчувстителните скалпови. Пченкарниот и оризовиот скроб моќно чистат, а приподните абсорбирачки микросфери ги елиминираат нечистотиите, мастите и мирисите. Косата моментално го враќа волуменот и текстурата. БЕЗ парабен, БЕЗ сулфати, БЕЗ обојувачи.
Упатство за употреба: Силно протресете пред употреба и попрскајте мала количина од 30cm оддалеченост од косата, фокусирајќи кон коренот. Оставете да делува 2 минути и исчешлајте темелно! Внимавајте да не проголтате или да не Ви влезе во око.
Рок на употреба: Неограничен
ПЕТТЕ ПРЕДНОСТИ на Клоран шампонот за суво миење:
– Ја чисти косата без вода за 2 минути;
– Го продолжува времето помеѓу две миења коса;
– Идеален при патување;
– Дава волумен и текстура;
– Го продолжува фенирањето;