Avent Натурал Електрична пумпа за измолзување со шише

Бренд:

10,715 ден

Досега најудобна електрична пумпа за гради за лесно измолзување на млекото со еден допир на копче.

Количина:

Опис

• Располага со режим за нежна стимулација и три нивоа на
поставување за измолзување
• Единствена поудобна позиција за измолзување
• Меко перниче за масажа со топло чувство за нежна стимулација
• Вклучува шише Натурал (125ml/4oz) и цуцла за лесно
комбинирање на исхрана со доење и со шише
• Компатибилно со целиот Avent асортиман на производи за хранење
• Лесно за употреба во од, со батерии
• Доаѓа заедно со се што ви е потребно за измолзување,
складирање и хранење со вашето млеко

Шифра: SCF332/31

Сеуште немате прегледено производи