Avent Видео бебифон дигитален

Бренд:

14,810 ден

Авент Видео бебифон дигитален

Количина:

Категорија:

Опис

Приватна, сигурна врска со вашето бебе
• Висока резолуција 2.7” екран со кристално чиста слика и ноќно време
• Го слушате бебето со чист и јасен звук
•Режим Смарт Еко за најефикасно користење на енергијата
• ЛЕД-светилки кои покажуваат дека вашата единица е поврзана и е во домет
• Домет на звукот до 300 метри
• Двонасочна комуникација за да може вашето бебе да ве чуе
• приспивни песни за да го смират вашето најмало

Шифра: SCD 620/52

Сеуште немате прегледено производи