Babytol D3, 30 капсули

305 ден

Дополнителен извор на витамин Д3 е наменет за секојдневно земање на овој витамин за новороденчиња и деца до возраст од 3 години.

Babytol D3 – витамин Д3 е наменет за секојдневно земање за новороденчиња и деца на возраст до 3 години.

Таа ja содржи препорачаната дневна доза од 10 μg витамин D3 (400 IU) K1 во една twist of капсула.

Витамин Д3 е потребен за нормален раст и развој на бебешка коска.

Начин на употреба:

Една капсула се зема дневно така што:

  1. горниот дел од капсулата се свртува,
  2. повлекува  и отстранува, а
  3. содржината  директно се истиснува во устата, во лажица или се меша со млеко.

Досега немате прегледано ниту еден производ.