Betavitevit B, 40 таблети

180 ден

Betavitevit B пивскиот квасец збогатен со витамините од групата Б помага во правилниот раст и развој, помага во создавањето на колаген, регенерирање на кожните клетки и придонесува за зајакнување на имунитетот.

Betavitevit B пивскиот квасец збогатен со витамините од групата Б е формулиран така што со земање на само една таблета дневно на организмот му обезбедува доволна количина Б витамини, која помага во правилниот раст и развој. Витаминот Ц содржан во препаратот помага во создавањето на колаген, регенерирање на кожните клетки и придонесува за зајакнување на имунитетот. Содржи:

 • Пивски квасец,
 • витамин Б1
 • витамин Б2
 • витамин Б6
 • витамин Ц

Витамините од групата Б придонесуваат за правилно функционирање на нервниот систем, снабдување на организмот со енергија и зачувување на здравјето на кожата, косата и ноктите.

Употреба:

 • За намалување на заморот и исцрпеноста
 • Во создавање на колаген и за одржување на здрава кожа, коса, нокти
 • За заштита на клетките на организмот од оксидативен стрес
 • Во правилното функционирање на нервниот систем
 • За сочувување на природната одбрамбена способност на организмот, особено за време и по интензивни физички активности и вежби
 • За нормално функционирање на имунолошкиот систем
 • Во одржувањето на здравјето на срцето, крвните садови
 • Во одржување на нормален вид

Досега немате прегледано ниту еден производ.