Направете ја нарачката во наредниве 14 hours 4 minutes и изберете БЕСПЛАТЕН ПРОИЗВОД! САКАМ ГРАТИС

Imuno direct, 20 kesi

Бренд:

450 ден

Со цинк, селен и витамин Ц за поддршка на нормалната функција на имунолошкиот систем во прилог на аминокиселината хистидин. Содржи микро гранули со вкус на портокал.

20 кесички

Количина:

Опис

НАРУШЕНИОТ ИМУНИТЕТ Е ОСНОВА НА СЕКОЈА БОЛЕСТ. БИДИ ЗДРАВ!

Со цинк, селен и витамин Ц за поддршка на нормалната функција на имунолошкиот систем во прилог на аминокиселината хистидин. Содржи микро гранули со вкус на портокал.

– ЗА ЗГОЛЕМЕН ИМУНИТЕТ кој е основа за целокупната борба за здравјето. АКТИВНИ КОМПОНЕНТИ ВО 100gr ПРОИЗВОД:
Цинк 5 mg
Селен 50 µg
Витамин Ц 100mg
Хистидин 50mg

Дозирање: 1 ќесичка дневно