BANZ Bubzee очила за сонце Red Dot 0-2 години

Бренд:

1,350 ден

Уникатната мека и нежна прилагодлива лента на очилата за сонце Banz Bubzee Red Dot, дава совршено прилагодување на главата на детето, како што детето расте така ќе ја прилагодувате и лентата, за што подолго користење на очилата.

Количина:

Опис

Уникатната мека и нежна прилагодлива лента на очилата за сонце Banz Bubzee Red Dot, дава совршено прилагодување на главата на детето, како што детето расте така ќе ја прилагодувате и лентата, за што подолго користење на очилата. Очилата имаат вградена, мека гумена носница за удобно и безбедно носење, а стаклата се со 100% УВ заштита
со леќи УВ400 и стакло категорија 3, што се смета за највисока заштита што можат очилата да понудат.

  • 100% УВ заштита од УВ А.УВ Б и УВ Ц зраци, стакло категорија 3, УВ 400
  • Неопрен, мека прилагодувачка лента за глава
  • Мека гумирана носница
  • Поседуваат Сертификат за квалитет и безбедност кој ги исполнува интернационалните стандради
  • Дизајнирани во Австралија

Сеуште немате прегледено производи