BioKrill Active, 30 капсули

Бренд:

430 ден

BioKrill Active е диететски додаток во исхраната. Масните киселини омега 3 од криловото масло помагаат за регулирање на нивото на холестерол вo…

Количина:

Опис

Состав

Една капсула содржи 500 mg крилово масло, кое содржи 225 mg фосфолипиди од крил.

Фармацевтска форма

Меки желатински капсули.

Употреба
  • Заштита од срцеви заболувања и од атеросклеротични промени.
  • Дејствува позитивно врз намалување на вкупниот холестерол и на LDL-фракцијата (лошиот холестерол).
  • Дејствува превентивно врз HDL-фракцијата (добриот холестерол).
Пакување

Алуминиумско шише со 30 меки желатински капсули.

Регулаторен статус

BioKrill Active е диететски додаток во исхраната. Масните киселини омега 3 од криловото масло помагаат за регулирање на нивото на холестерол во крвта и придонесуваат за нормално функционирање на срцето и на крвните садови.

Сеуште немате прегледено производи