BIOSLINE IMMULENE Forte, 20 kapsuli

Бренд:

645 ден

Имулене форте За стимулација и подобрување на природната одбрана на организмот, ефикасно да одговори на агресијата од вируси и бактерии типични за зимската сезона и да го намали интензитетот на симптомите на грип и настинка.

Количина:

Опис

Имулене форте

Кога и зошто се користи: За стимулација и подобрување на природната одбрана на организмот, ефикасно да одговори на агресијата од вируси и бактерии типични за зимската сезона и да го намали интензитетот на симптомите на грип и настинка. Истовремено го намалува и ризикот од појавата на рецидив на истите. Комбинација од Cistus incanus, тип на Роза, медитеранска билка, богата со полифеноли, која го регулира имуниот одговор. Ехинацеа, позната по својот ефект во подобрување на имунитетот и зајакнување на организмот.

Како се користи:Се препорачува 1 таблета дневно, по можност наутро. Најдобро е да се земаат во период од 20 дена, а потоа да се направи 10 дена пауза. Најдобро е да се користи во тек на 3 последователни месеци.

1 таблета содржи: 160 мг Влакнеста роза (Cistus incanus), 160 мг Ехинацеа (Echinacea purpurea)

Сеуште немате прегледено производи