BIOSLINE IMMULENE Junior sirup, 200ml

Бренд:

900 ден

Препарат наменет за деца за стимулирање на имуниот систем. Комбинација од Cistus incanus, тип на Роза, медитеранска билка, богата со полифеноли, која го регулира имуниот одговор. Ехинацеа, позната по својот ефект во подобрување на имунитетот и зајакнување на организмот.

Количина:

Опис

Имулене ЈУНИОР

Кога и зошто се користи:

Препарат наменет за деца за стимулирање на имуниот систем. Комбинација од Cistus incanus, тип на Роза, медитеранска билка, богата со полифеноли, која го регулира имуниот одговор. Ехинацеа, позната по својот ефект во подобрување на имунитетот и зајакнување на организмот. Содржи и сок од Бозел за подобар заштитен ефект на дишните патишта, примарната заштитна бариера на нашиот организам. Со пријатен вкус, засладен со сок од цреша.

Начин на употреба:

За деца од 3-5год.: 5 мл/дневно, 6-9 год.: 10 мл/дневно, 10-14 год.: 15 мл/дневно,

деца над 15год.: 20 мл/дневно. Најдобро е да се зема во период од 20дена, а потоа

да се направи 10 дена пауза. Најдобро е да се користи во тек на 3 последователни месеци.

Сеуште немате прегледено производи