BIOSLINE IRIVIST 0.5ml, 10 vials

Бренд:

490 ден

Го превенира и намалува непријатното чувство на чешање, печење и замор на очите. Иривист капките ги фаворизираат физиолошките услови на окото и овозможуваат брза регенерација на слузницата.

Количина:

Опис

ИРИВИСТ капки

Иривист капките за очи содржат дестилирана вода од Камилица, дестилирана вода од Невен и дестилирана вода од Еуфразија (Видец) и вискозни агенси. Делува со формирање на заштитен филм околу слузницата на окото, за да возврати на дејството на штетните надворешни фактори како смог, прав, ветер и слично. Го превенира и намалува непријатното чувство на чешање, печење и замор на очите. Иривист капките ги фаворизираат физиолошките услови на окото и овозможуваат брза регенерација на слузницата.

Како се користи:

Извадете ја дозата од лентата, отворете го флаконот така што ќе го завртите и подигнете капачето, оставете го капачето со затварачката игла нагоре. Капнете 2/3 капки во окото нежно притискајќи го флаконот. Иривист капките може да ги користат и лица со контактни леќи, тие се наменети за честа употреба, неколку пати дневно.

1 монодоза содржи: Дестилирана вода од Камилица, Дестилирана вода од Невен, Дестилирана вода од Еуфразија.

Не содржи конзерванси.

Сеуште немате прегледено производи