BIOSLINE SUPER C1000mg tre-tard , 24 tableti

Бренд:

630 ден

Витамин Ц 1000 мг ТРЕ-ТАРД со тројно ослободување за најдобра абсорбција во текот на целиот ден. За нормална функција на имуниот систем.

Количина:

Опис

за нормална функција на имуниот систем

Витамин Ц 1000 мг ТРЕ-ТАРД со тројно ослободување за најдобра абсорбција во текот на целиот ден

Додаток во исхраната со висока доза на Витамин Ц, кој допринесува за нормалната функција на имуниот систем и голема заштита на клетките од оксидативен стрес.

Иновативната технологија во три стадиуми на контролирано ослободување придонесува за продолжена абсорбција во текот на целиот ден со тоа се обезбедува најдобро искористување на Витамин Ц од страна на организмот.

Начин на употреба:

1 таблета дневно со малку вода или друга течност наутро или подалеку од оброк.

Состав 1 таблета:

Витамин Ц 1000,0 мг (1250 % РДА)

Сеуште немате прегледено производи