Avent Блендер и готвач на пареа Авент, 4 во 1

Бренд:

13,435 ден

Комбиниран лонец со 4 операции на подготовка на бебешки кашички.

Количина:

Опис

Комбиниран лонец со 4 операции на подготовка на бебешки кашички.Покрај готвење на пареа и блендирање на бебешката храна, овој лонец ви ја нуди и можноста на подгревање и одмрзнување на замрзната бебешка храна.

Шифра: SCF881/01

 

 

 

Сеуште немате прегледено производи