BlokMAX, 10 таблети

Бренд:

110 ден

BlokMAX / БлокМАКС ја намалува болката од различно потекло. Се употребува при: главоболка, болка во грбот…

10 таблети

Количина:

Опис

BlokMAX / БлокМАКС ја намалува болката од различно потекло. Се употребува при: главоболка, болка во грбот, мускулни болки, ревматски болки, забоболка.

Дозирање: Возрасни и адолесценти над 12-годишна возраст
БлокМакс филм-обложена таблета од 200 mg
Поединечна доза од 1-2 таблети.
Вкупната дневна доза (за 24-часовен период) не смее да надмине 6 таблети (= 1200 mgибупрофен).
Интервал меѓу две апликации: 4-6 часа

Сеуште немате прегледено производи