Ц- 300 Комплекс + Цинк

395 ден

Витамин Ц, Цинк, Шипка, Ацерола, Цитрус Биофлавоноиди, Хесперидин, семе од црна рибизла и Рутин со вкус на малина.

Нема на залиха

Ц- 300 Комплекс + Цинк

Витамин Ц, Цинк, Шипка, Ацерола, Цитрус Биофлавоноиди, Хесперидин, семе од црна рибизла и Рутин со вкус на малина

Витаминот Ц му помага на телото во одржувањето на здрави ткива и силен имунолошки систем, како и во апсорпцијата на железо. За витаминот Ц се смета дека е важен сојузник ако се обидувате да ја победите настинката или некоја друга болест, па можете паметно да го искористите и како дел од вашата диета.

Цинкот е многу важен минерал, кој што учествува во многу процеси во организмот. Како и другите минерали, така и цинкот треба да се консумира редовно преку исхраната или како додаток. Тоа му помага на организмот да функционира правилно и лесно да се бори против болести.
Помага:

  • Кај состојби на алергии и астма
  • За зајакнување на имуниот систем
  • За превенција на катаракта.
  • За зголемување на продукција на колаген.
  • За превенција на болести на жолчното кесе.
  • За превенција на срцеви заболувања.
  • За контрола на крвниот притисок.

Досега немате прегледано ниту еден производ.