CAPILARTE fortifying shampoo prevents hair loss, 300ml

670 ден

Шампонот CAPILARTE за зајакнување на косата и спречување на губење на косата од разни етиологии се препорачува за континуирана дневна употреба кај лица со генетски слаба, тенка коса или коса со тенденција на опаѓање и за лица со привремено слабеење на косата и опаѓање на косата предизвикано од не-генетски фактори.

Шампонот CAPILARTE за зајакнување на косата и спречување на губење на косата од разни етиологии се препорачува за континуирана дневна употреба кај лица со генетски слаба, тенка коса или коса со тенденција на опаѓање и за лица со привремено слабеење на косата и опаѓање на косата предизвикано од не-генетски фактори. Препорачано како додаток на третманот за раст на косата и третманот за стимулација на повторен раст CAPILARTE.

УПАТСТВО ЗА УПОТРЕБА: Истурете мала количина на шампон во вашите раце, а потоа на навлажнетиот скалп. Нежно и внимателно масирајте ја главата за да ја отстраните целата нечистотија и да го исчистите пристапот до фоликулите на косата. Оставете на кожата најмалку 2 минути. Исплакнете темелно. Во случај на контакт со очите, исплакнете со вода.

ХИПОАЛЕРГЕН СО ТЕРМАЛНА ВОДА

КЛИНИЧКИ И ТРИХОЛОШКИ ТЕСТИРАН