CAPILARTE soothing shampoo for sensitive and irritated scalp, 300ml

540 ден

CAPILARTE смирувачки шампон за хиперсензитивен скалп и коса, се препорачува за продолжено, секојдневно миење на коса и скалп склони кон иритација, жарење и хроничен пруритус.

CAPILARTE смирувачки шампон за хиперсензитивен скалп и коса, се препорачува за продолжено, секојдневно миење на коса и скалп склони кон иритација, жарење и хроничен пруритус.
ФОРМУЛА КОЈА НЕ СОДРЖИ НАТРИУМ ЛАУРИЛ СУЛФАТ И НАТРИУМ ЛАУРЕТ СУЛФАТ

Посебната формула на производот обезбедува благ, но сепак ефективен третман на косата и скалпот. Исто така, ја регенерира кожата и помага во оддржување на соодветна pH вредност и микробиом, со што се зачувува микробиолошката рамнотежа на кожата.

УПАТСТВО ЗА УПОТРЕБА: Ставете мала количина на шампон во вашите раце, а потоа на навлажнетиот скалп. Нежно масирајте го скалпот и косата околу 2 минути и потоа темелно исплакнете. Во случај на контакт со очите, исплакнете со вода.

ХИПОАЛЕРГЕН СО ТЕРМАЛНА ВОДА
КЛИНИЧКИ И ТРИХОЛОШКИ ТЕСТИРАН