Coenzyme CoQ-10, 30 капсули

Бренд:

880 ден

Coenzyme Q-10 е состојка која е растворлива во масло и се користи во секоја клетка во телото.

30 kapsuli

Количина:

Опис

Coenzyme Q-10 е состојка која е растворлива во масло и се користи во секоја клетка во телото.

Факти за суплеметот:
Единечна доза: 1 мека желатинска капсула
• Коензим Q-10 (Ubiquinone) 100 mg

Останати состојки:
Сончогледово масло, Мека Желатинска Капсула: Желатин (Говедски желатин), Глицерол, Токоферол богат екстракт
Не содржи потенцијални алергени како: шеќер, скроб, квасец, глутен, соја, пченка и млечни производи.
Синтетички бои, конзерванси и засладувачи не се употребуваат при производство.

НАЧИН НА УПОТРЕБА:
Како додаток во исхраната, да се земе 1 мека желатинска капсула дневно со многу вода.

Сеуште немате прегледено производи