Enteromed probiotik, 10 флакони

610 ден

Bacillus clausii  е единствениот лактобацил којшто формира спори. Спорите многу лесно поминуваат низ желудочната бариера и заради тоа веќе во првите 24 часа се колонизира цревото по целата должина.

Количина:

Опис

Bacillus clausii  е единствениот лактобацил којшто формира спори. Спорите многу лесно поминуваат низ желудочната бариера и заради тоа веќе во првите 24 часа се колонизира цревото по целата должина.

Високо квалитетен про-биотик „Enteromed„ – (Bacillus Clausii) со 3 милијарди спори / 5 ml перорална суспензија

Сеуште немате прегледено производи