Factu supozitorii, 10 broja

360 ден

БРЗО ГО ОТСТРАНУВА КРВАРЕЊЕТО, БОЛКАТА И ЈАДЕЖОТ
ГО ЗАБРЗУВА ПРОЦЕСОТ НА РЕГЕНЕРАЦИЈА НА ТКИВОТО
10 supozitorii

Количина:

Категорија:

Опис

ФАКТУ се употребува за третман на хемороиди, осо­бе­но кога се придружени со симптоми на воспаление и кр­варење, анални фисури, анални рагади, анален ја­деж (анален пруритис) и анален егзем кој е пре­диз­ви­кан од аноректални состојби, третман на рани после про­ктолошки операции.

Сеуште немате прегледено производи