Floradix tonik so zelezo, 250ml

Бренд:

710 ден

За деца над 1 год. во тек на бременост и доење и возрасни.

Количина:

Опис

Органски тоник во комбинација со витамини од групата B и витамин C. Дополнително железо за деца, возрасни, бремени жени и доилки. Железото придонесува за нормална функција на имунолошкиот систем и го отстранува трајното чуство на замор и исцрпеност. За деца над 1 год. во тек на бременост и доење и возрасни. Без алкохол,конзерванси,вештачки бои,без глутен и засладувачи.MADE IN GERMANY

Дозирање:

Деца 1-5 години: 5 ml на ден, пред утринскиот оброк.

Деца 6-12 години: 10 ml на ден, пред утринскиот оброк.

Возрасни и деца постари од 12 години: 10 ml два пати на ден, пред утринскиот и вечерниот оброк.

Сеуште немате прегледено производи