Forvita zinc 25mg, 100 tableti

Бренд:

340 ден

100 филм-обложени таблети

Количина:

Опис

Филм-обложени таблети 25 mg


Придонесува за:

  • Одржување на нормалната функција на имуниот систем
  • Заштита на клетките од оксидативен стрес
  • Одржување на нормален вид
  • Одржување на здрава кожа, коса и нокти
  • Одржување на нормалната плодност и репродукција кај жените и мажите во  репродуктивниот период
  • Одржување на здрави  коски
  • Одржување на когнитивните функции

Дозирање

Возрасни над 18 години: една таблета од 25 mg дневно.


Состав

Една филм-обложена таблета содржи 25 mg цинк.

Не содржи: шеќер, засладувачи, вештачки бои, ароми, глутен,  лактоза, конзерванси, натриум.


Пакување

100 филм-обложени таблети во пластичен контејнер со пластично капаче безбедно за деца.

Сеуште немате прегледено производи