JBANZ Dual Color oчила за сонце двојна боја црно-бела 4-12 години

Бренд:

1,690 ден 1,350 ден

Детските очила за сонце JBANZ Dual се одликуваат со класичен изглед за возрасни,
со помала големина прилагодена за деца,и се во комбинација од две бои.

Количина:

Опис

Детските очила за сонце JBANZ Dual се одликуваат со класичен изглед за возрасни,
со помала големина прилагодена за деца,и се во комбинација од две бои.
Со стилски облик, очилата за сонце JBANZ Dual се одличен избор за деца кои што сакаат да ги следат модните трендови.

УВ400 леќите ги блокираат штетните UVA, UVB и UVC зраци, а стаклото (Категорија3) кое што е и поларизирано дава чиста слика за окото на детето,одбивајќи ги одблесоците од сонцето. Плус, секој пар очила оди во комплет со футрола координирана со бојата на очилата.

  • Леќи 100% заштита од УВА / УВБ
  • Поларизирани очила за сонце од категорија 3, УВ400 кои имаат големо намалување на сјајот на сонцето и добра UV заштита
  • Трајни поликарбонат леќи за офталмолошки квалитет
  • Поседуваат Сертификат за квалитет и безбедност кој ги исполнува интернационалните стандради
  • Рамката е изработена од поликарбонат отпорен на распаѓање
  • Спортски, елегантен дизајн, вклучува мека футрола со патент и отстранлива спортска лента за глава од неопрен во координирана двојна боја.

Сеуште немате прегледено производи