Jekoderm маст, 25g

270 ден

Јекодерм во својот состав содржи рибино масло богато со витамин А кој е неопходен за правилно формирање на епидермот.

Количина:

Опис

Јекодерм во својот состав содржи рибино масло богато со витамин А кој е неопходен за правилно формирање на епидермот.
Јекодерм го убрзува и олеснува процесот на регенерација на иритирана и оштетена кожа, ги обезбедува неопходните хранливи состојки за сува и перутава кожа правејќи ја кожата да изгледа мазно, сјајно и поеластично.

Јекодерм се употребува за третман на:

– Кожа оштетена од различни надворешни влијанија (топлотни, хемиски, механички и УВ зрачење)
– Сува испукана кожа
– Иритација и јадеж, особено на препони кај деца и возрасни настанато од прекумерно триење и потење.

Се нанесува 3-4 пати во текот на денот на местото каде што е оштетувањето

Сеуште немате прегледено производи