КОНОП крем ладен, 250мл

Бренд:

700 ден

Погоден за интензивна регенерација и смирување на кожата после напор, работни и спортски активности.

Количина:

Опис

Активните супстанци на кремот ја подобруваат циркулацијата, и имаат разладувачки и релаксирачки ефект, без чувство на иритација или непријатно црвенило. Пријатниот разладувачки ефект останува долго време по аплицирањето, овозможувајќи олеснување на зафатените места. Подобрувањето на циркулацијата придонесува кон опуштање на згрчените мускули, а со тоа и олеснување на евентуалните болки.

Погоден за интензивна регенерација и смирување на кожата после напор, работни и спортски активности.

спортски повреди, болки, оток

Сеуште немате прегледено производи