КОНОП крем загрева, 250мл

Бренд:

700 ден

превенира спортски повреди,болки,реума, остеопороза

Количина:

Опис

Ефикасно ја отстранува болката во мускулите и зглобовите, ја поттикнува циркулацијата во крвта, ги опушта мускулите, нема штетни последици по здравјето. Црвената крема од коноп делува пријатно на целото тело. Масажата со овој препарат е благотворна, освежувачка а пријатниот мирис овозможува релаксирачко телесно доживување кое опушта.

 

превенира спортски повреди,болки,реума, остеопороза

Сеуште немате прегледено производи