Lioton 1000 гел, 50g

Бренд:

550 ден

Lioton гел 100 се користи за третирање на заболувања на синдроми на површинските вени, како што се проширени вени и нивните компликации, венски тромб блокада, флебитис тромбоза, воспаление на очите, површински тромбофлебитис и варикозни улцери.

Количина:

Опис

Лиотон 1000 гелот е препарат кој содржи хепарин натриум во форма на надворешен гел. Тоа се користи сам или во комбинација со системска терапија во лекувањето на болестите, воспалителни или трауматски услови каде што работи против испуштање на течност во поткожното ткиво, против создавање на островот, против згрутчување на крвта и имаат анти-инфилтрација. Затоа Lioton 1000 гел има широк спектар на апликации, главно во воспалени венули, кој спаѓа во доменот на интерна медицина и васкуларна хирургија и трауматологија, ортопедски болести.

Lioton гел 100 се користи за третирање на заболувања на синдроми на површинските вени, како што се проширени вени и нивните компликации, венски тромб блокада, флебитис тромбоза, воспаление на очите, површински тромбофлебитис и варикозни улцери. Постоперативно воспаление на зголемени вени; последиците од операцијата на вената се заштитени. Повреди и удари; инфилтрати и локални едеми; поткожен хематом (модринки). Повреди и истегнување на тетивата на мускулите и зглобовите на зглобовите.

Сеуште немате прегледено производи