Magnezan neuro, 30 таблети

360 ден

Magnezan neuro е есенцијален коктел од магнезиум, витамини, антиоксиданси, аминокиселини и гинко билоба кои се задолжени за правилна функција на мозокот, нервниот систем и стимулатори на доброто расположение и благосостојба.

Magnezan neuro е есенцијален коктел од магнезиум, витамини, антиоксиданси, аминокиселини и гинко билоба кои се задолжени за правилна функција на мозокот, нервниот систем и стимулатори на доброто расположение и благосостојба. Коктел кој стимулира правилна работа на мозокот што придонесува до подобра концентрација и помнење.

Здравиот нервен систем ни овозможува да воспоставуваме хармонија и баланс на сите сетила. Една од клучните придобивки за зголемување на нивото на магнезиум во мозокот подобрената меморија и концентрација.

Магнезан неуро е уникатна формула која мозокот лесно ја апсорбира. Со тоа помага во одржување на синаптичките врски помеѓу мозочните келии. Исто така го спречува нарушувањето на важни канали кои се одговорни за меѓуклеточната сигнализација во мозокот.

  • Ја поддржува здравата меморија и когнитивните функции на мозокот
  • Го оптимизира нивото на магнезиум во мозокот
  • Го одржува на квантитетот и квалитетот на синаптичките врски помеѓу мозочните клетки
  • Го спречува нарушувањето на важни канали кои се одговорни за меѓуклеточната сигнализација во мозокот
  • Ја подобрува меморијата и концентрацијата

Досега немате прегледано ниту еден производ.