Матичен Млеч Royal Jelly 1000 mg 10 ампули

Бренд:

580 ден

Биостимулатор на организмот, виталност и зајакнување на имунитетот

 

Количина:

Опис

Диететски производ, додаток на исхрана

Биостимулатор на организмот, виталност и зајакнување на имунитетот

Особини и намена : Royal Jelly или матичен млеч е ценет дар на природата, односно највреден пчелин производ. Матичен млеч е концентрат од аминокиселини, витамини (B5, B6 i C), минерали, ензими, елементи во траги и есенцијални масни киселини како што е 10 HAD (10-хидрокси-2-деценионската киселина), која не е можно да се најде никаде освен во матичен млеч. Матичниот млеч, поради присатсво на имуноглобулини ја зголемува природна отпорност на организмот кон разни инфекции и заболувања. Позитивно делува на зголемување на енергија и помага при болки во мускули и зглобови.

 

Се препорачува
Во период на опоравување после болест
За подобрување на општата состојба на организмот
За лица изложени на тежок психички и физички напор (памтење, учење, спорт)
За постари лица затоа што ги регенерира клетките на организмот, ја подобрува физичката подвижност, интелектуална сила и сполна желба итн.


Упатства за употреба:
Пред употреба,ампулата треба да се протресе. Прво се отстранува едниот крај на ампулата, а веднаш потоа и другиот(соодветна ознака на ампулата), Содржината се става во чаша и се пие.
Деца постари од 3 години и возрасни земаат 1 ампула за време на доручек, три недели.

Производот може да се користи неколку пати во текот на годината.

Пакување:
Една кутија на Royal Jelly 1000 содржи 10 ампули.

Метод на чување:
Температура на 25 ° C. Држете го вон дофат на мали деца.

Сеуште немате прегледено производи