Normacne против акни: ПАКЕТ – Направи сам(а)

400 ден

Loading...

Normacne Acne Spot cream* Задолжително

 • NORMACNE acne spot treatment, 15ml
  ден
Clear selection
Subtotal:

Хигиена* Задолжително

 • NORMACNE antibacterial cleansing gel, 200ml
  592 ден
 • NORMACNE cleansing and regulating skin toner, 200ml
  328 ден
 • NORMACNE micellar water H2O, 500ml
  400 ден
Clear selection
Subtotal:

Дневна нега* Задолжително

 • NORMACNE Mattifying moisturising cream, 40ml
  978 ден
 • NORMACNE matting day cream, 55gr
  561 ден
 • NORMACNE widened pores serum, 30ml
  901 ден
Clear selection
Subtotal:

Вечерна нега* Задолжително

 • NORMACNE Anti-imperfections night cream, 40 ml
  752 ден
 • NORMACNE Moisturizing and regulating cream for sensitive adult acne skin, 40 ml
  904 ден
 • NORMACNE Ultra-moisturising cream, care during treatments, 40ml
  752 ден
Clear selection
Subtotal:
Основна цена на производот:
400 ден
Add-Ons Option Total:
Component Options Total:
Order Total:

Копчето „Додади во кошкичка“ е оневозможено, бидејќи не е избрана следнава компонента на пакетот:

Изберете производи против акни за: Хигиена, Дневна нега и Вечерен третман.

Врз основ на Вашиот избор добивате соодветен попуст.

Досега немате прегледано ниту еден производ.