Omega 3, 100 kapsuli

Бренд:

910 ден

За заштита на срцето и крвните садови. Секоја капсула содржи 1000 mg концентрирано рибино масло кое содржи омега-3 есенцијални масни киселини (EPA и DHA) 300 mg.

Количина:

Опис

ОПИС НА ПРОИЗВОДОТ:

За заштита на срцето и крвните садови. Секоја капсула содржи 1000 mg концентрирано рибино масло кое содржи омега-3 есенцијални масни киселини (EPA и DHA) 300 mg.

ЕПА и ДХА придонесуваат за нормално функционирање на срцето. Корисниот ефект се постигнува со дневна доза од 250 mg EPA и DHA. Капсулите ОМЕГА-3 1000 мг содржат високо квалитетно рибино масло богато со омега-3 масни киселини, кои се идеален додаток за одржување на кардиоваскуларното здравје.

ОМЕГА-3 1000 мг се препорачува за високи масти во крвта, за спречување на атеросклероза и за заштита на кардиоваскуларното здравје.
Тие помагаат да се спречи прекумерното згрутчување на крвта, малку го намалува високиот крвен притисок. Ефикасно во регулирање на покачените триглицериди во крвта.
Капсули со природно богатство Омега 3 се препорачуваат за стари лица, за заштита од атеросклероза, висок крвен притисок, висок триглицериди во крвта.

НАЧИН НА УПОТРЕБА: Една капсула дневно после јадење.

Сеуште немате прегледено производи