Pro Beta Glukan 1275 mg, 30 kesicki

Бренд:

1,490 ден

Pro Beta Glucan е иновативен производ, за подобрување на имунитетот и општата состојба на организмот.

30 кесички

Количина:

Опис

Pro Beta Glucan е иновативен производ, за подобрување на имунитетот и општата состојба на организмот. Содржи високо прочистен бета-(1,3/1,6)-д-глукан во целосна дневна доза од 1275mg, пробиотици, антиоксиданси, вит. Ц вит. Д и цинк.

За деца над 12 години и возрасни по една кесичка дневно.

Сеуште немате прегледено производи