Pulse Oximeter-Пулсен оксиметар

Бренд:

1,850 ден

Количина:

Опис

Пулсен оксиметар

Пулс оксиметар за прст за брзо мерење на кислородна сатурација (SpO2) и срцев пулс кај возрасни пациенти, педијатриски пациенти и адолесценти во болница, ординации, како и во домашни услови, пред и после спорт.

  • Приказ на екранот на вредноста на SpO2
  • Приказ на екранот на вредноста на пулсот
  • Лесно и практично за користење

 

Сеуште немате прегледено производи