Qyra-Intensive care collagen, ампули

Бренд:

2,350 ден 2,200 ден

Единствен и уникатен производ за редукција на брчките, спречување на создавање нови, зголемување на хидратацијата и еластичноста на кожата.

Количина:

Опис

Опис на производот:

Qyra-Intensive care collagen – ВИСТИНСКАТА УБАВИНА ДОАЃА ОДВНАТРЕ.
За прв пат во Р.Македонија внатрешно обновување на кожата. Verisol-биоактивни колагенски пептиди кои директно го стимулираат метаболизмот на клетките на кожата да создаваат колаген. Единствен и уникатен производ за редукција на брчките, спречување на создавање нови, зголемување на хидратацијата и еластичноста на кожата. Кожата станува сјајна, мазна и затегната. Овој уникатен производ има и свое медицинско делување. Помага во процесот на цикатризација т.е. зараснување на рани во хирургијата , лечењето на акни и разни дерматолошки состојби и сето тоа е потврдено од голем број на еминентни фармацевски институции.

Сеуште немате прегледено производи