Remove Retouc Pen – Пенкало со восок

315 ден

Нов и едноставен начин за обликување на вашите веѓи и отстранување на влакната од лицето !

Нов и едноставен начин за обликување на вашите веѓи и отстранување на влакната од лицето !
Специјално дизајниран за веѓите и пределот околу усните  Retouch Pen овозможува многу едноставно обликување на вашите веѓи .
Тоа е иновативен производ од вистински пчелин восок, кој ви овозможува да го примените каде и кога да посакате на брз, едноставен и ефикасен начин.
Retouch Pen можете да го носите со себе и се решите од влакната на лицето за неколку минути , со едноставна примена.
Retouch Pen е патентиран производ и сите права му се зачувани.

СПЕЦИФИКАЦИЈА НА ПРОИЗВОДОТ:
– 100% восок на база природни масла
– Не треба да се загрева
– Прецизно дозирање
– Eргономски апликатор
– Минимално 20 дози за употреба
– Прецизна линија со специјално дизајниран апликатор
– Направен од вистински природен пчелин восок
– Не содржи resin, парабени,минерални масла, шеќери
– Дерматолошки тестиран

ПАКУВАЊЕТО СОДРЖИ :
– 1 Пенкало со Восок за Лице 4ml 4ml
– 2 Remove  марамчиња за после депилација
– 20 Ленти за Восок
– 1 Упатство за Употреба

Досега немате прегледано ниту еден производ.