Rossmax CH 155

Бренд:

3,150 ден

Апарат за притисок Rossmax Модел: CH 155, автоматски мерач на крвен притисок за надлактица.

Достапно за одложена нарачка

Количина:

Опис

Апарат за притисок Rossmax Модел: CH 155, автоматски мерач на крвен притисок за надлактица.

*“Real Fuzzy“ технологија
*90 мемории
*Индикатор за ризик хипертензија
*Детектор за неправилна работа на срцето
*Детектор за неправилни движења
*Просек на последни три мерења

Гаранција 5 години!

Сеуште немате прегледено производи