Serrapeptase, 30 kapsuli

850 ден

Dr.Viton – Serrapeptase помага во намалување на воспалението и болката поради неговата способност да го блокира ослободувањето на амините кои се одговорни за болката од воспалените ткива.

Dr.Viton – Serrapeptase е супериорен протеолитички ензим со моќни природни антивоспалителни својства

Dr.Viton – Serrapeptase помага во намалување на воспалението и болката поради неговата способност да го блокира ослободувањето на амините кои се одговорни за болката од воспалените ткива.

Dr.Viton – Serrapeptase промовира здрав инфламаторен и имун систем, поддржувајќи го здравјето на зглобовите заштитувајќи ги поврзувачките ткива на лигаментите и тетивите. Исто така им помага на вашите бели дробови и респираторен систем да функционираат поефикасно, со што се промовира целосна благосостојба.

Dr.Viton – Serrapeptase ја обновува вашата кожа, го елиминира црвенилото, акните, го спречува предвремено стареење, брчките, неизедначениот тен… буквално го отстранува мртвото ткиво, оставајќи го само здравото ткиво, односно го согорува и отстранува единствено воспаленото ткиво на вашата кожа. Моќта на овој природен ензим во третирање на проблемите со кожата е огромна.

Dr.Viton – Serrapeptase е изведен од изолирана бактерија, сератија Е15. Во неговата органска форма тој е најден во дигестивниот систем на свилената буба како моќен ензим.

Dr.Viton – Serrapeptase главно е користен заради неговите анти-инфламаторни својства, па така е користен за помош на многу различни видови на воспаленија, болка и инфекции, од болно грло до болка предизвикана од ефектите на атеросклерозата – хронична инфламација на артериските ѕидови, предизвикувајќи тие да се зацврстат и задебелат. Симптомите на артeросклерозата се намалена циркулација, болка во градите, срцеви удари, па дури и ненадејно запирање на работата на срцето.

Dr.Viton – Serrapeptase е ензим кој е корисен како дневна превенција и третман за мноштво здравствени проблеми.

Здравствените бенефити на Dr.Viton – Serrapeptase:

Ги намалува воспаленијата
Против атеросклероза
Против хронично црвенило
Помага во повреди кои предизвикале траума на ткивата
Болка, задршка на вода и оток
Помага против појава на цисти на градите
Помага при инфекции во ушите, носот и грлото
Помага при синдром на карпал тунел
Чувар на здравјето на срцето
Против синузитис
Третман при мозочен удар и превенција

Пакување

800gr

Досега немате прегледано ниту еден производ.