SILK ® крема за депилација

125 ден

SILK® крема за депилација на тело со уреа – Брзо, ефикасно и безболно ги отстранува несаканите влакна од телото.

SILK® крема за депилација на тело со уреа

– Брзо, ефикасно и безболно ги отстранува несаканите влакна од телото

– Збогатена e со уреа, ја омекнува и хидратира кожата.

– По депилацијата, кожата е мека, мазна и освежена

– Пакувањето содржи и шпатула за нанесување и отстранување на кремата

Пакување: 100ml

Досега немате прегледано ниту еден производ.