SUNBRELLA sun protection milk spray for adults SPF 50, 150ml

1,100 ден

4 RAYS SPECTRUM PROTECT – систем на широк спектар кој ја штити кожата од UVA, UVB, VL и IR зрачење. Ги спречува сончевите дерматози, изгореници од сонце и промена во пигментацијата.

4 RAYS SPECTRUM PROTECT – систем на широк спектар кој ја штити кожата од UVA, UVB, VL и IR зрачење. Ги спречува сончевите дерматози, изгореници од сонце и промена во пигментацијата. Ја штити ДНК на клетките на кожата. Д-Пантенолот ги подобрува процесите на регенерација на кожата и ги смирува иритациите предизвикани од прекумерна изложеност на сонце. Глицеринот обезбедува соодветна хидратација на епидермисот. Витамините Е и Ц имаат антиоксидативни својства, кои помагаат во одложувањето на процесите на стареење на кожата.

СЕ ПРЕПОРАЧУВА ЗА: сите видови чувствителна кожа за заштита од UVA, UVB, VL и IR за време на изложеност на сонце.
УПАТСТВО ЗА УПОТРЕБА: протресете пред употреба, нанесете рамномерен слој на чиста и сува кожа, најмалку 15 минути пред изложување на сонце. Повторете го нанесувањето често, особено по контакт со вода. Избегнувајте контакт со очите. Не прскајте го производот директно на лицето или не вдишувајте го.

Досега немате прегледано ниту еден производ.