Термометар дигит.за вода и воздух

Бренд:

1,415 ден

Количина:

Опис

Наменет за мерење температура на водата за калење и воздухот во просторијата, водоотпорен, безбеден за играње

SCH480/20

Сеуште немате прегледено производи