Urimil gel, 50ml

650 ден

УРИМИЛ ГЕЛ за живот со помалку болка!
Вратете ја слободата на движење и секојдневната удобност.

Нема на залиха

УРИМИЛ ГЕЛ за живот со помалку болка!
Вратете ја слободата на движење и секојдневната удобност.

Гелот содржи пет активни состојки со ефект на затоплување и смирување. Може да се користи во широк спектар на невромускулни состојби, како што се болки во грбот и средниот дел, болка во екстремитетите и парестезии, ревматоиден артритис, невромускулна траума, болка предизвикана од артритични промени во зглобовите, мускулна треска.

По апликацијата, тој почнува да дејствува веднаш на местото на апликација, обезбедувајќи пријатен ефект на затоплување. Не остава мрсни траги!

Нанесете Уримил гел со лесни движења односно масажа на погодената област се додека не се апсорбира целосно во кожата. Нанесете на чиста кожа и за максимален ефект немојте да ја навлажнувате областа најмалку 3 часа по нанесувањето. Брзината на дејство на производот може да варира од личност до личност. Аплицирајте двапати на ден.

Досега немате прегледано ниту еден производ.