Vital Pregna, 30 таблети

Бренд:

760 ден

Vital Pregna како додаток во исхраната на сите жени во моментот на планирање на бременоста до завршување на доењето на совето бебе.

Количина:

Опис

Допелхерц актив Vital Pregna со Фолна киселина, 30 капсули.

Истражувањата покажуваат дека суплементарната исхрана со одредени витамини, минерали и нутрициенси два месеца пред забременувањето има позитивен ефект врз здравјето на бебето кое ќе се роди.

Допелхерц актив ја создаде Vital Pregna како додаток во исхраната на сите жени во моментот на планирање на бременоста до завршување на доењето на совето бебе.

Vital Pregna ги содржи сите нутрициенси потребни за правилен развој на фетусот и бебето.

Енергетска вредност: 1 капсула – килокалории/21 килоџули ; 30 капсули = 32 грама

Препораки: Се зема една капсула на ден во тек на јадење, со течност. Не се џвакаат. Не се надминува наведената доза. Додатоците на исхраната да не се користат како надомест за разновидна диета. Се чува вон домет на деца.

 

Сеуште немате прегледено производи