Vitamin C 300mg + Zink 5mg, 60 capsuli

Бренд:

300 ден

Комбинација на витамини и минерали за засилување на имунолошкиот систем.

Количина:

Опис

Состав: Витамин Ц 300mg, Цинк 5 mg.

Комбинација на витамини и минерали за засилување на имунолошкиот систем.

Витамин Ц – придонесува за нормално функционирање на имунолошкиот систем, го заштитува организмот од оксидативен стрес, ги неутрализира штетните дејства на слободните радикали и придонесува за намалување на заморот.

Цинкот е значаен за правилно функционирање на нервниот и имунолошкиот систем.

Употреба: 1 таблета дневно.

Сеуште немате прегледено производи