Vizol S 0.21%, капки за очи, 10ml

350 ден

Идеални за благи нарушувања на сувото око. Содржи висококвалитетен натриум хијалуронат во концентрација од 0,21%

Vizol S 0.21% / Визол С /

Идеален за благи нарушувања на сувото око. Содржи висококвалитетен натриум хијалуронат во концентрација од 0,21%.

ОСНОВНИ ПРЕДНОСТИ НА VIZOL S 0,21 КАПКИ:
Во моментов ги ублажува симптомите на блага до умерена сувост
Ефикасно се дистрибуира по површината на окото
Погоден за симптоми на алергија
Идеален за употреба со контактни леќи
Без конзерванси, безбеден за употреба до 6 месеци по отворањето
До 350 стерилни капки во практично шише
Економичен и лесен за употреба
СОСТАВ
1 ml раствор содржи 2,115 mg натриум хијалуронат.

Друго: натриум хлорид, натриум дихидроген фосфат, натриум хидроген фосфат безводен, прочистена вода.

ЦЕЛ
Капките за очи Vizol S 0,21% се наменети за ублажување на благи нарушувања на сувото око. Може да се користат и додека се носат контактни леќи.

Пред употреба, прочитајте ги приложените упатства.

ПАКУВАЊЕ
10 ml раствор во шише со апликатор.

Технологијата на апликаторот на шишето содржи филтер што го прави производот безбеден за употреба бидејќи спречува контаминација на растворот дури и по отворањето.

Досега немате прегледано ниту еден производ.