ALANERV, 20 kapsuli

1,300 ден

АЛАнерв се препорачува во услови на зголемени грчеви, за заштита на клетките од оксидативен стрес и за нормална функција на нервниот систем.

Количина:

Опис

АЛАнерв е додаток во исхраната кој содржи алфа-липоична киселина, масло од жиг, витамин Б, витамин Е и селен.
Витамини Б1, Б2, Б6 придонесуваат за нормална функција на нервниот систем. Витаминот Е и селенот помагаат во заштитата на клетките од оксидативниот стрес.
АЛАнерв се препорачува во услови на зголемени грчеви, за заштита на клетките од оксидативен стрес и за нормална функција на нервниот систем.

Состав:

во 1 капсула

Алфа-липоична киселина 300mg
масло од жиг 180mg
Витамин Е, природен 7,5 мг
Витамин Б5 4,5 мг
Витамин Б6 1,4 мг
Витамин Б2 1,2 мг
Витамин Б1 1,05 мг
Селен 25mcg

Начин на употреба:
1 капсула на ден.

Пакување: 20 меки капсули

Сеуште немате прегледено производи