Avent Анти Колик шише 260мл пластично со силик. Цуцла 1+ месеци

Бренд:

455 ден

Анти Колик шише 260мл пластично

Количина:

Опис

Новото АНТИКОЛИК шише со специјален Air free вентил дизајниран да редуцира голтање на воздух од страна на бебето а со тоа и појава на стомачни колики.

Шифра: SCF 813/14

 

Сеуште немате прегледено производи