Antipirea, 3 лепенки

165 ден

Меди лепенка Antipirea – гел плочка за ладење при покачена температура. Намалување на телесната температура брзо, лесно и ефикасно.

Нема на залиха

Опис

Меди лепенка Antipirea – гел плочка за ладење при покачена температура.
Намалување на телесната температура брзо, лесно и ефикасно.
Препорачувана од страна на лекарите, трае до 10 часа, безбедно да се користи и со лекови и е без несакани ефекти.
Меди лепенките Antipirea е сставен од хидрофилни и макромолекулиарни материјали, природни растителни состојки.
Така ке се чуваствувате пријатно и освежувачки. Со тоа може да се намали температурата преку поставување на кожата дирекно.
Состојки: Хидрофилни и макромолекуларен материјал, гел мраз, вода, ментол глицерин,.
Се користи за деца и возрасни кои страдат од главоболка, висока температура и треска.

Сеуште немате прегледено производи