Avent Бебифон – еднонасочен, со ноќно светло

Бренд:

4,960 ден

Бебифон Авент – еднонасочен, со ноќно светло

Количина:

Категорија:

Опис

100% сигурна врска со вашето бебе
• ЛЕД-светилки кои покажуваат дека вашата единица е поврзана и е во домет
• Светла што се активираат на звук кои покажуваат дека вашето бебе е сигурно
• Главна единица која повторно се полни со повеќе од 18 часа работно време
• Режим Смарт Еко за најефикасно користење на енергијата
• Смирувачко ноќно светло
• Домет на звукот до 300 метри

Шифра: SCD501/00

Сеуште немате прегледено производи