Bionika promo set

Бренд:

1,000 ден

Новата промотивна понуда содржи пет производи спакувани во уникатно пакување и нуди единствена комбинација на препарати со која истовремено добивате силен имунитет, здраво грло и темелна дезинфекција на рацете.

Количина:

Опис

Новата промотивна понуда содржи пет производи спакувани во уникатно пакување и нуди единствена комбинација на препарати со која истовремено добивате силен имунитет, здраво грло и темелна дезинфекција на рацете.
Побарајте Бионика несесер со:
➡️ 2 пакувања Имуникс – за подобар имунитет и зголемена способност на организмот да се бори со вирусни и бактериски инфекции
➡️ 2 пакувања Хенди – моќен дезинфициенс за раце со 60% алкохол и глицерол и
➡️ 1 пакување Халспепт – природен спреј против воспалителни промени во устата и грлото

Сеуште немате прегледено производи